SÖKMOTOROPTIMERING I JÖNKÖPING

Sökmotoroptimering för lokala aktörer

Låt säga att ni är en lokal aktör i exempelvis Jönköping som vill nå ut till kunder i Jönköping, Vetlanda, Värnamo och Gränna. Ni kanske säljer städtjänster och vill nu marknadsföra er på Google för de som letar efter era tjänster. Ett vanligt misstag många företag gör nu är att de sätter igång att arbeta för att synas på sökningar som exempelvis ”städfirma”, ”Fönsterputsning”, ”kontorsstädning” och andra liknande sökningar.

Idag har vi lärt oss att söka mer specifikt, vi letar efter en städfirma i Jönköping och därför lägger vi till den lokala orten i vår sökning. Gör vi inte det så kommer vi få sitta och bläddra bland sökresultat med allt från företag i Skåne till Norrland.

Lång erfarenhet i branschen

Vi har hjälpt väldigt många företag att med hjälp av sökmotoroptimering nå ut lokalt på sin ort och även om det inte är lika många som söker på till exempel ”revisor Jönköping” som bara ordet ”revisor” så ger det ofta mycket mer för de som hittar er.

I detta fallet bör ni alltså arbeta med sökmotoroptimering i Jönköping om det är där och i grannstäderna ni har era kunder. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni kan nå ut lokalt med er sökmotoroptimering och synas för de som letar efter era tjänster eller produkter lokalt.

Vill ni också få nya kunder genom Google?
Fyll i formuläret så
skickar vi en kostnadsfri offert
så hjälper vi er!