Telefon: 0380-127 00 | info@webdivision.se
Loading...

Vi Marknadsför Er Hemsida på Internet

Fördelar med internetmarknadsföring

Fler och fler företag använder sig idag av internetmarknadsföring och för många företagare är detta deras viktigaste marknadsföringsåtgärd. Internet som mediekanal har ökat lavinartat och sökmarknadsföring beräknas idag (2014) omsätta 2,3 miljarder kronor, bara i Sverige! Vad är anledningen till att så många idag väljer internetmarknadsföring framför marknadsföring via exempelvis dagspress, radio eller tv?

Vad är de största fördelarna med internetmarknadsföring, hur fungerar det och hur gör ni om ni vill investera i internetmarknadsföring? Detta är frågor som vi kommer att svara på och sammanfatta här.

Marknadsföring på konsumentens villkor

Internetmarknadsföringens styrkor och fördelar är många och det är framför allt ett annorlunda sätt att marknadsföra sig på. Internetmarknadsföring sker på konsumentens villkor och inte annonsörens, här gör konsumenten ett aktivt val och söker information om produkter/tjänster som denne är intresserad av.

Det är alltså inte ni som ska väcka ett intresse för något utan här finns redan intresset och ni som annonsör behöver endast se till att visa upp er när någon visar intresse för er produkt/tjänst.

Vår marknadsföring är ett mycket prisvärt alternativ

Priset och kostnaden för internetmarknadsföring är mycket lägre jämfört med andra typer av marknadsföring. Med några få kronor kan ni nå ut till miljontals människor till skillnad från exempelvis tv-reklam som kostar väldigt mycket.

Sökmarknadsföring för ett ord eller en fras behöver inte kosta mer än en 20-lapp per dag och då får ni dessutom en förstasidesplacering på Google. Vill ni veta vad det kostar att synas för fraser och sökord i er bransch kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Kampanjer som ger er stor flexibilitet

Flexibiliteten ni får när ni väljer marknadsföring på internet hittar ni inte någon annanstans! Ni kan välja när ni vill att er annons ska visas, hur ni vill att den ska visas och hur ni vill att den ska se ut. Dessa saker kan man självklart välja i traditionell marknadsföring också men med internetmarknadsföring kan ni många gånger också ändra allt när ni vill!

Märker ni att en viss kampanj inte ger det tänkta utfall som ni väntat er så kan ni enkelt ändra hela kampanjen och fortsätta pröva er fram.

Vi har hjälpt över 300 företag att synas på Google
Vill ni också få nya kunder genom Google?

 

Fyll i formuläret så
skickar vi en kostnadsfri offert
Eller ring oss: 0380-127 00
så hjälper vi er!

Här besvarar vi era vanliga frågor

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor har olika förutsättningar vilket gör att vi inte kan lämna ett fast pris för internetmarknadsföringen utan att veta mer om ert mål och verksamhet.

Fyll i vårt offertformulär här ovan så återkommer vi med ett kostnadsförslag och ett pris på marknadsföring på internet, eller ring oss på 0380-12700 så berättar vi mer.

För att vi är ett litet företag där ni får ett personligt bemötande, vi har inte tusentals kunder vilket gör att just ni blir en viktig kund för oss.

Vi är inte en helhetsbyrå som arbetar med allt från reklam och webbsidor till sociala medier och digital marknadsföring, vi gör Googlemarknadsföring och det gör vi riktigt bra!

Vi har inga startavgifter, administrationsavgifter eller andra dolda avgifter, allt ingår i priset för att ni som kund inte ska få några oväntade överraskningar.

De tar normalt sett mellan 2-5 månader att få upp en webbplats på Googles förstasida och därför behöver vi och våra kunder se sökoptimeringen som ett långsiktigt arbete, avtalet löper därför på 12 månader.