Sökoptimering

SÖKORDSANALYS

Fyll i formuläret nedan så utför vi en kostnadsfri sökordsanalys på orden ni fyller i och redovisar vilken position ni har på Google idag.Upprepa tecken: captcha

Sökoptimering med garanti!

Ingen kan garantera en viss position i träfflistan men vi garanterar att om vi inte lyckas få in er på förstasidan så tar vi inget betalt

Sökoptimering heter processen för att förbättra volymen och kvaliteten på trafiken till din webbplats från olika sökmotorer.

Alla vill ha sin webbplats i toppen av sökmotorernas resultat, allra främst på Googles förstasida. Det är där de flesta sök-användare klickar för att hitta de produkter eller tjänster som de letar efter.

Med de metoder som sökmotorerna använder för att rangordna en sidas placering kan vi med vår sökoptimeringstjänst Google topp 10 göra så att din webbplats visas på betydligt bättre placeringar för relevanta sökord som passar just din verksamhet.

Bättre placeringar genom sökoptimeringen

Någon som har sökt på exempelvis ordet ”skinnsoffor” eller ”akupunktur” görSökoptimering detta för att det finns ett intresse av just den produkten eller tjänsten. Han/hon kanske ska köpa en ny skinnsoffa eller vill boka en akupunktur- behandling. Om ditt företag säljer skinnsoffor eller erbjuder akupunkturbehandlingar är det naturligtvis mycket värdefullt att få in en sådan besökare till din hemsida.

Med hjälp av sökoptimering och marknadsföring på Google får du en bättre placering i träfflistan och chansen att besökaren klickar in sig till just din hemsida ökar avsevärt.

KONTAKTINFORMATION
WebDivision AB
Lasarettsgatan 6
571 37 Nässjö

Telefon: 013-313240
Hemsida: http://www.bhp.se
Email: info@webdivision.se

Kontorstider:
Mån–Fre 08:00–17:00 Övriga tider är supporten öppen på växelnumret.